Tiloja

Ruonan Teollisuuskylä tarjoaa yrityksille tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa eri kohteissa Raahen alueella. Tiloja löytyy mm.

  • Miilukangas-konsernin tehdasalueelta Ruonankadulta,
  • Hitsarinkadulta
  • Betonimyllärinkadulta ja
  • Mestarinkadulta

Yritykset voivat vuokrata Ruonan Teollisuuskylältä joustavasti käyttöönsä tarpeidensa mukaan sopivan kokoisia teollisuustiloja tuotanto- ja varastokäyttöön  20 – 2 000 m² väliltä. Hallitilojen yhteydessä on sosiaali- ja toimistotiloja.

Hallitilat soveltuvat erinomaisesti konepajatoimintaan, mutta myös muiden alojen yritykset ovat tervetulleita Ruonan Teollisuuskylän tiloihin. Tarvittaessa pienyritysten käyttöön myydään tai vuokrataan tuotantolaitteita, kuten työstökoneita.

Vuokrataan pelkästään toimistotilojakin.

Ruonankatu 1

Tarjolla on 20 – 1 300 m² tuotantotilaa.

Tilat soveltuvat hyvin konepajatoimintaan, erityisesti pienille 1-5 hengen koneistusalan yrityksille. Tiloissa on useita 1-12 tn siltanostureita ja pienempiä puominostureita. Tuotantotiloihin sijoittuville yrityksille voidaan tarjota myös sosiaali- ja toimistotiloja. Tarvittaessa tiloissa olevia koneistuslaitteita voidaan myydä tai vuokrata yrityksille.

Betonimyllärinkatu 2

Tarjolla on 800 m² esim. konepajatoimintaan, kunnossapitoon tai ajoneuvojen korjaamotoimintaan hyvin soveltuvaa hallitilaa.

Tiloissa on 15 tn siltanosturi ja rasvamonttu. Hallissa on 4 isoa nosto-ovea sekä laaja piha-alue. Tiloissa on käytettävissä myös sosiaali- ja toimistotiloja.

Hitsarinkatu 3 ja 5

Tarjolla on erilaisia 20 – 2 000 m² tuotanto- ja varastotiloja.

Tilat soveltuvat hyvin erilaiseen pienyritystoimintaan, joka tarvitsee sekä tuotanto- että varastotilaa. Halleissa on eri kokoisia siltanostureita, max. 50 tn.  Tilojen yhteydessä on hyvät sosiaali- ja toimistotilat.  Tarvittaessa alueelta voidaan vuokrata myös pelkkää toimisto- ja varastotilaa.

Mestarinkatu 12

Tarjolla on 500 m² hyvin pienteollisuusyritykselle sopivaa tuotanto- ja toimistotilaa.

Tontilla on lisäksi paljon lämmittämätöntä varastotilaa.

Mestarinkatu 19

Tarjolla on 1 600 m² konepajahalli. Hallin yhteydessä on hyvät sosiaali- ja toimistotilat.

Hallissa on 15 tn ja 12 tn siltanosturit. Hallin yhteydessä on laaja aidattu piha-alue.

Ruonankatu 1

Toimistorakennus 270 m².

Perinteitä huokuva entinen Ruona Oy:n hallintorakennus.
Tilat ovat jaettavissa usealle yritykselle.